Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

SS LAZIO-INTER

Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος στην Ιταλία και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου έχει φουντώσει. Η Ιντερ έχει προβάδισμα δύο βαθμών από τη Ρόμα, αλλά την Κυριακή (02/05) αντιμετωπίζει στο Ολίμπικο την Λάτσιο.Η Λάτσιο μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή της στη Serie A αλλά οι οπαδοί της επιθυμούν την ήττα της ομάδας τους από τους "νερατζούρι" για να ψαλιδίσουν τις ελπίδες κατάκτησης του τίτλου της Ρόμα!
Η έχθρα ξεπερνά πολλές φορές τα όρια της λογικής, με αποτέλεσμα αυτό που έγινε χθες στο προσωπικό σάιτ του άσου των «λατσιάλι» Κριστιάν Λεντέσμα να φαντάζει για πολλούς ως κάτι το αναμενόμενο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ εκατοντάδες οπαδοί της Λάτσιο μπήκαν στην ιστοσελίδα του μέσου της αγαπημένης τους ομάδας και ζήτησαν από τον ίδιο αλλά και τους συμπαίκτες του να τους κάνουν τη χάρη και να δώσουν το προσεχές ματς στην Ιντερ, προκειμένου οι «νερατζούρι» να έχουν προβάδισμα τίτλου έναντι της μισητής Ρόμα.

«Χάστε από την Ιντερ και μετά θα γιορτάσουμε όλοι μπροστά στην Curva Nord» ήταν ένα από τα χαρακτηριστικότερα μηνύματα οπαδού της Λάτσιο στο σάιτ του Λεντέσμα, τον οποίο καλούσε μετά το ματς για «ατελείωτο πανηγύρι» στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. «Εύχομαι να έχετε καλή μνήμη του τι έγινε στο ντέρμπι, είναι κάποια πράγματα που δεν γίνεται να ξεχαστούν, την Κυριακή έχετε τη δυνατότητα να σώσετε μία σεζόν, μη μας απογοητεύσετε» έγραφε ένας άλλος φίλος των «λατσιάλι».

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ

ROMA MERDA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου